ΛΟΧΑΓΟΣ (ΠΒ) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Υπλγος (ΠΒ) Βασιλάκος Χρ. Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

ΛΟΧΑΓΟΣ (ΠΒ) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ-ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Λοχαγός (ΠΒ) Βασιλάκος -Βιολιτζής Χρήστος του Βασιλείου, (ΑΜ 32872), γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1931 στον Αλμυρό του Νομού Μαγνησίας.

Ο πατέρας του,  Βασίλειος Βασιλάκος -Βιολιτζής ( γεν. 15/1/1887, + 23/5/1957) , ήταν γέννημα θρέμα του Αλμυρού ήταν ιδιοκτήτης φορτηγού αυτοκινήτου και η μητέρα του Πολυξένη Βασιλάκου-Βιολιτζή ( γεν. 12/2/1897, + 6/1/1973 ), από χ. Κρόκιο του Αλμυρού.

Ήταν το νεότερο από τα πέντε παιδιά τους, την Αικατερίνη ( γεν. 12/11/1918 + 17/8/1943 ), τον Κωνσταντίνο ( γεν. 21/2/1920 + άγνωστη ), τον Δημήτριο ( γεν. 24/2/1922 + άγνωστη ) και την Αγγελική ( γεν. 17/3/1926 + άγνωστη ).

PISTOPIITIKO OIKOG KATASTASIS BASILAKOY001a

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από το παραπάνω πιστοποιητικό της Οικογενειακής κατάστασης της οικογένειας.

Ονομάσθηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού το 1954. Προήχθη μέχρι τον βαθμό του Λοχαγού. Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες και Γραφεία ανάλογα, κάθε φορά, του βαθμού του. Τελευταία Μονάδα που υπηρετούσε την εποχή του ατυχήματος ο 24ος  ΛΑΣ, με έδρα το αεροδρόμιο Ν.Ιωνίας Βόλου.

Φοίτησε σε:

Σχολή Αξιωματικών Πυροβολικού στο Μ.Πεύκο.

Σχολή Αεροπορίας Στρατού

 • Στο Βασικό τμήμα Α/φων Σταθερών Πτερύγων για αεροσκάφη L-21 B, από όπου αποφοίτησε στις 18 Μαϊ 1959.
 • Στο Βασικό τμήμα Ελικοπτέρων ΟΗ-13Η, από όπου αποφοίτησε στις 13 Φεβ 1965.
 • Στο τμήμα μετεκπαιδεύσεως σε αεροσκάφη U-17 A, από όπου αποφοίτησε στις 24 Δεκ 1965.

Τιμήθηκε με :

Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας Α΄ Τάξεως

Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Α΄ Τάξεως

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο και το Εξατάξιο Γυμνάσιο του Αλμυρού.

Υπήρξε ενεργός ποδοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

Από τον χαρακτήρα του, ήταν αγαπητός σε όλους τους κατοίκους της πόλης του, ιδιαίτερα με τα αγαθά αλλά εύστοχα χωρατά του.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

L21B ΕΣ 806. ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ από Α προς Δ: Κλεινάκης (ΤΧ), Βασιλάκος, Παναγιωτάκης, Κατσαούνης, Ζηργάνος, άγνωστος, ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ από Α προς Δ: Γκίνης, Ζέρβας, Οικονόμου, άγνωστος.

L21B ΕΣ 806. ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ από Α προς Δ: Κλεινάκης (ΤΧ), Βασιλάκος, Παναγιωτάκης, Κατσαούνης, Ζηργάνος, άγνωστος, ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ από Α προς Δ: Γκίνης, Ζέρβας, Οικονόμου, άγνωστος. Η φωτογραφία πρέπει να είναι τραβηγμένη από το 1957 μέχρι το 1961, όπως μας αφηγήθηκε ο κ. Παναγιωτάκης, οπότε ο Υπλγός Βασιλάκος Χρ. δεν είχε βγει διαθέσιμος στα Ε/Π ΟΗ-13Η.

Ο Λοχαγός (ΠΒ) Βασιλάκος Χρήστος, χειριστής Α/φων και Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού, είχε τοποθετηθεί στον 24ο Λόχο Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ), που είχε έδρα το αεροδρόμιο της Ν. Ιωνίας του Βόλου.

Σημείωση Army Aviator

Η περίοδος του Φεβρουαρίου 1966, ήταν μια περίοδος έντονης σεισμικής δραστηριότητας, στις περιοχές ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ – ΑΓΓΡΑΦΩΝ – Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, όπως φαίνεται και από τη βάση δεδομένων για τους σεισμούς του 1966, που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ. Ειδικά τις ημέρες πριν από την 23η Φεβρουαρίου (ημέρα του ατυχήματος), είχαν σημειωθεί στη περιοχή σεισμοί εντάσεως από 3,7 έως 4,7 Ρίχτερ, που για εκείνη την εποχή ίσως να ήταν και ισχυροί.

Ο πρώτος εξάδελφος του Βασιλάκου Χρήστου, κ. Βασιλάκος Σπυρίδων του Δημητρίου, που βοήθησε τον Γιατρό κ. Δημήτριο Κουταρέλο, στο μάζεμα των στοιχείων αυτών, μας λέει ότι »ο Βασιλάκος μαζί του στο Ε/Π είχε και έναν άλλο Αξιωματικό, ο οποίος τον παρακάλεσε να τον αφήσει στη Λαμία».

Την 23η Φεβρουαρίου 1966, ως κυβερνήτης στρατιωτικού Ε/Π τύπου ΟΗ-13Η, απογειώθηκε από τον 24ο ΛΑΣ για υπηρεσιακή αποστολή με προορισμό το Καρπενήσι.

Το ελικόπτερο (για αδιευκρίνιστους λόγους), πριν από τις 10:30 της ημέρας εκείνης, προσγειώθηκε σε χώρο παρακείμενο του Στρατοπέδου ΤΣΑΛΤΑΚΗ.

Δορυφορική εικόνα του ΣΤΡ. ΤΣΑΛΤΑΚΗ όπως είναι σήμερα, έδρα του Στρατολογικού Γραφείου Λαμίας αι με ένα τμήμα του να έχει δοθεί στο Δήμο Λαμιέων για χώρους αναψυχής

Δορυφορική εικόνα του ΣΤΡ. ΤΣΑΛΤΑΚΗ όπως είναι σήμερα, έδρα του Στρατολογικού Γραφείου Λαμίας. Ένα τμήμα του 80 στρεμ. έχει δοθεί στο Δήμο Λαμιέων για κατασκευή χώρων αναψυχής Δικαστηρίων κ.λ.π

Μεγένθυση της δορυφορικής εικόνας του Στρ. ΤΣΑΛΤΑΚΗ

Μεγένθυση της δορυφορικής εικόνας του Στρ. ΤΣΑΛΤΑΚΗ

κατά την απογείωση του Ε/Π, αυτό έπεσε σε καλώδια ρεύματος της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να φονευθεί ο κυβερνήτης του και μοναδικός επιβαίνων Λοχαγός (ΠΒ) Βασιλάκος Χρήστος, λόγω »καθολικού εγκαύματος του σώματος και ευμεγέθους κατάγματος κρανίου».

Σημείωση Army Aviator

Ο πρώτος εξάδελφος του Βασιλάκου Χρήστου, κ. Βασιλάκος Σπυρίδων του Δημητρίου, που βοήθησε τον Γιατρό κ. Δημήτριο Κουταρέλο, στο μάζεμα των στοιχείων αυτών, μας λέει ότι »ο Βασιλάκος είχε πάει στο Καρπενήσι να ρίξει ζωοτροφές»

Κατά τη δική μας άποψη επειδή το Ε/Π δεν είχε την δυνατότητα να μεταφέρει φορτίο, μια που ήταν διθέσιο, η πληροφορία του εξαδέλφου του, δεν πρέπει να ευσταθεί. Μάλλον η αποστολή ήταν η αναγνώριση από αέρος των ζημιών στην περιοχή.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Το άλλο θέμα που προκύπτει και ίσως να μην το μάθουμε εύκολα, είναι ποία η αποστολή του επιβαίνοντος Αξιωματικού που άφησε δίπλα στο Στρατόπεδο ΤΣΑΛΤΑΚΗ και πότε τον άφησε στην αρχή της αποστολής ή αφού αυτή τελείωσε.

Αν μελετηθούν οι χάρτες που έχουμε ανεβάσει – και βέβαια όσοι ξέρουν που είναι το Στρατόπεδο – διαπιστώνεται εύκολα ότι στην ουσία το σημείο προσγείωσης »παραπλεύρως του Στρατοπέδου Τσαλτάκη», όπως αναγράφεται και στην Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου του Λοχαγού Βασιλάκου Χρήστου, είναι στο ίχνος πτήσης του Ε/Π, είτε από την Ν. Ιωνία Βόλου προς το Καρπενήσι, είτε αντίστροφα, λόγω του ότι εκείνη την εποχή (1966), η Εθνική οδός, μετά από την Λάρισα  περνούσε μέσω Φαρσάλων – Δομοκού, ακριβώς δίπλα από το Στρατόπεδο.

Μένει τώρα να δούμε αν τελικά »πήγαν μαζί με τον Αξιωματικό στο Καρπενήσι και στην επιστροφή τον παρεκάλεσε να τον αφήσει στη Λαμία» όπως μας αφηγείται ο πρώτος εξάδελφος του Βασιλάκου Χρήστου, κ. Βασιλάκος Σπυρίδων του Δημητρίου, που βοήθησε τον Γιατρό κ. Δημήτριο Κουταρέλο, στο μάζεμα των στοιχείων αυτών, ή τον άφησε στη Λαμία, πηγαίνοντας προς Καρπενήσι.

Πάλι από την Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου του Λοχαγού Βασιλάκου Χρήστου, βρίσκουμε ότι στον Ληξίαρχο Αλμυρού, το γεγονός του θανάτου δήλωσε την επομένη (24-2-1966) ημέρα του ατυχήματος, ο Στέφανος Κων. Μητσογιάννης, ο οποίος δήλωσε »ότι εν Λαμία παραπλεύρως του Στρατοπέδου Τσαλτάκη την εικοστήν τρίτην του μηνός Φεβρουαρίου ημέραν Τετάρτη και ώραν 10:30 προ μεσημβρίας του 1966, απεβίωσεν ο Χρήστος Βασιλάκος..»

Η διάρκεια πτήσης από το Α/Δ Ν. Ιωνίας Βόλου μέχρι το Καρπενήσι, ειδικά για το Ε/Π ΟΗ-13Η, είναι τουλάχιστον 2 ώρες. Η ώρα απογείωσης, λόγω και των γραφιοκρατικών διαδικασιών της Μονάδας, κατά την εκτίμησή μας δεν μπορεί να είναι ενωρίτερον της 09:00, άρα η ώρα του συμβάντος (10:30) μας οδηγεί στο συμπέρασμα (;) ότι τον άφησε πηγαίνοντας προς Καρπενήσι.

Λάβαμε σήμερα (19-Ιουλίου 2009) και δεύτερο μειλ από τον φίλο του ιστολογίου Γιατρό κ. Δημήτριο Κουταρέλο, με συνημμένα πολλές φωτογραφίες από τις εφημερίδες της εποχής.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ του Βόλου, της 24 Φεβ 1966, που κάλυωε τον θάνατο του Λοχαγού Βασιλάκου Χρήστου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ του Βόλου, της 24 Φεβ 1966, που κάλυωε τον θάνατο του Λοχαγού Βασιλάκου Χρήστου.

Στη εφημερίδα λοιπόν Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ φαίνεται ότι ο Λοχαγός μαζί με το Ε/Π του είχε πάει στη περιοχή της Ευρυτανίας πρν από ένα 1οήμερο για να βοηθήσει το έργο του ΣΚΕ (Στρατηγείου Κεντρικής Ελλάδος) (σημερινή ΜΕΡΥΠ), σε θέματα αναγνωρίσεως κ.λ.π. Στις 23/2/1966, λοιπόν – κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας – επέστρεφε στη βάση του που ήταν ο 24 ΛΑΣ. Προσγειώθηκε στο μικρό Αεροδρόμιο Λαμίας στη θέση Ξηριώτισσα πήγε μέχρι την Λαμία στο ΣΚΕ για ολοκλήρωση της ενημέρωσης των Επιτελών και κατά την απογείωση, λόγω περιορισμένης ορατότητας από χαμηλή νέφωση, ήλθε σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Επίσης από το φύλλο της 24/2/1966, μαθαίνουμε ότι η κηδεία του θα γινόταν στις 10:οο στον Ι.Ν  Αγ. Νικολάου Αλμυρού, ότι ήτο 34 χρονώ και ότι διέμενε επί της οδού Ογλ αριθμός 32, στον Βόλο με συγκάτοικο τον συνάδελφό του Ζώρζο.

Το φύλλο της εφημ. Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ της 25 Φεβρουαρίου 1966

Το φύλλο της εφημ. Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ της 25 Φεβρουαρίου 1966

Το γεγονός καλύφθηκε και την επόμενη μέρα 25 Φεβ 1966, όπου υπήρχε εκτενής περιγραφή της εξώδιας ακολουθίας και των επικηδείων που εκφωνήθηκαν.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ο Δημήτρης Σαμπάνης, ψάχνωντας τα αρχεία του 24ου ΛΑΣ, βρήκε την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του 24 ΛΑΣ μέσα στην οποία γίνεται αναφορά του ατυχήματος. Η σχετική διαταγή έχει ταυτότητα Φ202/4 της 3.1.67, 24ου ΛΑΣ.           Λέει λοιπόν η έκθεση:


Την 9:30 ώραν της 23-2-66 εις περιοχήν ΛΑΜΙΑΣ (Στρατόπεδον ΤΣΑΛΤΑΚΗ) το υπ’αριθ. 102 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΝ Τύπου Η-13-Η επιστρέφον εκ περιοχής ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, όπου παρέσχεν υπηρεσίας εις Σεισμόπληκτους, προσέκρουσεν επί ηλεκτροφόρου αγωγού της ΔΕΗ με αποτέλεσμα την καταστροφήν αυτού και τον θάνατον του χειριστού Λοχαγού Πυρ/κού ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 24 Φεβ 1966 σελ. 8

Το παραπάνω απόκομα μας το έστειλε ο φίλος των ιστολογίων μας Γιάννης Μυλωνάς που μας υπέδειξε και τη πηγή προέλευσης. Αν πάτε δε στην διεύθυνση http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin.asp?c=64&dc=24&db=2&da=1966 θα μπορέσετε να διαβάσετε την αθηναϊκή εφημερίδα, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της 24/2/1966 στη σελίδα δε 8 να δείτε το παραπάνω άρθρο.

ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ

Το Όπλο, όπως και για όλους τους Νεκρούς του, έχει κατασκευάσει ένα Συλλογικό Μνημείο Πεσόντων

silogiko mnimio STV

στην αριστερή αναθυματική στήλη του οποίου….

basilakos STV

…..αναγράφονται τα στοιχεία του και η ημερομηνία θανάτου του.

Τιμά δε την Μνήμη του, όπως και όλων των Πεσόντων κατά τη διάρκεια του Καθήκοντος, σε πολλές περιπτώσεις.

Εκείνο όμως που μας έκανε ΑΙΣΘΗΣΗ ευχάριστη βέβαια είναι ότι μερικά χιλιόμετρα μακρύτερα, στον Αλμυρό, ο Δήμος Αλμυρού με την υπ’ αριθ. 169/31-8-2001 απόφασή του….

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

»σε ένδειξη μνήμης προς τον Λοχαγό Χρήστο Βασιλάκο, ο οποίος εν καρώ ειρήνης, έπεσε με το ελικόπτερό του εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία προς το Καρπενήσι στις 23-2-1966, για τον άνθρωπο αυτό που έδωσε την ίδια του τη ζωή σε αποστολή βοηθείας και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, που τίμησε με τις υπηρεσίες, την αρετή και τη θυσία του τον τόπο μας…»

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

»ονόμασε τη πλατεία που βρίσκεται στο χώρο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε μεταξύ των οδών Παναγοπούλου και Αχιλλέως ….»

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

Ευγενική προσφορά του Πρώτου εξαδέλφου του, κ. Βασιλάκου Σπυρίδωνος του Δημητρίου.

»σε πλατεία ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ»

——————————————————————————————————————————————————————–

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ τον ΑΝΘΡΩΠΟ – ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Όπως μας πληροφορεί ο Γιατρός Δημήτριος Κουταρέλος, με το ΠΟΛΥΤΙΜΟ e-mail του :

♦       Την ιδέα για την απόδοση τιμών στον Νεκρό, τη πρόταση προς το Δ.Σ του Δ. Αλμυρού και τη δημιουργία του μνημείου, την είχε η Γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Αλμυρού κυρία Φυτιλή Ελένη, συμμαθήτρια του κ. Βασιλάκου Χρήστου.

♦        Από ότι θυμάται παιδί ακόμη, το 1966, η κηδεία του χαρακτηρίσθηκε ΠΑΝΔΗΜΟΣ, αφού όλος σχεδόν ο Αλμυρός, συμμετείχε σε αυτή.

♦         Εξάδελφος του κ. Βασιλάκου Χρήστου είναι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Βασιλάκος Βασίλειος γιος του αδελφού του Νεκρού Δημητρίου Βασιλάκου, ο οποίος διέπρεψε στις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μάλιστα η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ έγινε με σκοπό να γίνει η διάδοχη κατάσταση του ΚΟΥΔΑ.

♦          Συγγενικές σχέσεις με τον κ. Βασιλάκο Χρήστο έχουν και δικά μας άτομα…

♦         Ένας εν ενεργεία (σήμερα) Αντιστράτηγος (που δεν υπηρετεί και πολύ μακρυά από τον Αλμυρό), είναι νυμφευμένος με την ανηψιά του νεκρού, κόρη του αδελφού του, Δημητρίου.

♦        Ένας κατάδικός μας…. που σήμερα υπηρετεί σε θέση εξωτερικού, έχει νυμφευθεί τη θυγατέρα του εξαδέλφου του νεκρού, αδελφού του Σπυρίδωνος Βασιλάκου που τόσο ευγενικά μας προσφέρε μέσω του γιατρού, όλα όσα βρήκαμε, γράψαμε και αναδεικνύουμε.

Όπως μας πληροφόρησε με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δ. Σαμπάνης με τον Υποστράτηγο ε.α Παναγιωτάκη Ελευθέριο, που ήταν ο Διοικητής του 24 ΛΑΣ, την περίοδο του ατυχήματος :

” Είχε πάει (ο Χρήστος) για τους σεισμούς στο Καρπενήσι. Κάθε χειριστής έμενε μια βδομάδα και μετά τους αντικαθιστούσα. Εκείνη τη μέρα έλειπα στην Κρήτη. Με αντικαθιστούσε ο Κατσαούνης. Επιστρέφοντας ο Χρήστος, κάποιος τον παρακάλεσε να τον κατεβάσει μέχρι την Λαμία. ΄Οταν έφθασε ήταν ακόμη πρωϊ . Και απογειώθηκε προς ανατολάς (ΣΣ ΔΣ. Την ώρα του δυστυχήματος ο ήλιος θα έπρεπε να είναι σχετικά χαμηλά). Και αυτό ήταν το μοιραίο σφάλμα. Χτύπησε στα καλώδια και έγινε ό,τι έγινε ”

Συνεχίστε στο : Τιμή στο πλήρωμα του Ε/Π ΕΣ 633

Είχε πάει (ο Χρήστος) για τους σεισμούς στο Καρπενήσι. Κάθε χειριστής έμενε μια βδομάδα και μετά τους αντικαθιστούσα. Εκείνη τη μέρα έλειπα στην Κρήτη. Με αντικαθιστούσε ο Κατσαούνης. Επιστρέφοντας ο Χρήστος, κάποιος τον παρακάλεσε να τον κατεβάσει μέχρι την Λαμία. ΄Οταν έφθασε ήταν ακόμη πρωϊ . Και απογειώθηκε προς ανατολάς (ΣΣ ΔΣ. Την ώρα του δυστυχήματος ο ήλιος θα έπρεπε να είναι σχετικά χαμηλά). Και αυτό ήταν το μοιραίο σφάλμα. Χτύπησε στα καλώδια και έγινε ό,τι έγινε 
Σχολιάστε

3 Σχόλια

 1. @ panagiotis

  Αγαπητέ panagiotis, μετά και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, που βρήκαμε το δημοσίευμα το Ε/Π είναι το ΕΣ 102 ΟΗ-13Η.

 2. @ panagiotis

  Δυστυχώς όχι panagiotis το ψάχνουμε και όταν το τσεκάρουμε, θα κάνουμε update

 3. panagiotis

   /  1 Οκτωβρίου 2009

  Μήπως γνωρίζει κάποιος τον αριθμό του ΟΗ-13Η που έπεσε ο Λγός Βασιλάκος; Ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: