ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (LGVO).

Ακόμη πιο δεξιά (βορειότερα), παρεμβάλλεται ένα κτισμένο κτήριο από ότι θυμάται ο Δημήτρης μικρό παιδί που τον πήγαινε ο πατέρας του, εκεί στεγαζόταν τα γραφεία εκπαιδεύσεως και πτήσεων της Μοίρας. Στη συνέχεια βορειότερα, ξανά δύο τολλ. Ο Δημήτρης Σαμπάνης, το θυμάται, το πρώτο τολλ ως το Κ.Ψ.Μ της Μοίρας και το δεύτερο ως το χώρο των ενημερώσεων (briefing).

Στη φωτογραφία αυτή πάλι διακρίνουμε τα δύο τολλ της προηγούμενης φωτογραφίας και στο αριστερό πίσω από αυτά, το μεγάλο τολλ της 1719 Ε.Α. Στο δεξιό της φωτογραφίας, αρχίζει και αχνοφαίνεται το κατώφλι του διαδρόμου 32/14. Οι ασπρισμένες πέτρες, ορίζουν το μονοπάτι διέλευσης πεζών, από τον δυτικό χώρο των Διοικητικών εγκαταστάσεων, προς τον  ανατολικό των εγκαταστάσεων συντήρησης αεροπορικών και λοιπών υλικών.

Εδώ είμαστε με κατεύθυνση ακριβώς 320 μοίρες, αν παρατηρήσετε, μετά τα ασπρισμένα πετραδάκια αρχίζει και φαίνεται ο σκυρόστρωτος διάδρομος.

Ένα L-21 B απογειώνεται από τον 14, ενώ ένα U-17  περιμένει για γραμμή.

Οι φωτογραφίες συνεχίζουν να μας προχωρούν, δεξιόστροφα, στο δεξιό μέρος του διαδρόμου 32/14, στο ανατολικό τμήμα του Α/Δ, αρχίζουν σιγά-σιγά και φαίνονται τα υπόστεγα συντηρήσεως……..

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Σχολιάστε

2 σχόλια

  1. @ Δ. ΣΑΜΠΑΝΗΣ

    Ευχαριστούμε Δημήτρη.

  2. Δ. ΣΑΜΠΑΝΗΣ

     /  28 Μαρτίου 2010

    «Ο Δημήτρης Σαμπάνης, το θυμάται, το πρώτο τολλ ως το Κ.Ψ.Μ της Μοίρας….»

    Θυμάμαι, οτι στο ΚΨΜ υπήρχαν διάφορες αφίσσες, αριστερά και δεξιά στους τοιχους. Εκείνη που μου είχε κάνει εντύπωση και την θυμάμαι/εφαρμόζω μέχρι τώρα, είναι η γνωστή με τις τρείς μαϊμούδες και το … «ΒΛΕΠΕ-ΑΚΟΥ-ΣΩΠΑ».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: