ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ 2004. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Στα πλαίσια του οπτικοποιημένου υλικού για να δούμε την Ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού, από τις πρώτες της ημέρες, μέχρι σήμερα, σας δίνουμε το 7ο Μέρος.

Ένα μικρό δείγμα από τη συμμετοχή της 1ης ΤΑΞΑΣ και ιδιαίτερα τη συμβολή του 4ου ΤΕΑΣ στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό, συμμετείχαμε με τρία (3) Ε/Π CH-47 D, στην υλοποίηση της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, μέσα στην Ελληνική Επικράτεια.

Στο 7ο  Μέρος που σας δίνουμε σήμερα θα δείτε ένα μικρό δείγμα από τη συμμετοχή της 1ης ΤΑΞΑΣ και ιδιαίτερα τη συμβολή του 4ου ΤΕΑΣ στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη με Ε/Π Σινούκ στο ακριτικό Καστελόριζο, την 47η μέρα της διαδρομής  (13 Ιουλίου 2004).

Εκείνη τη μέρα τα σκέλη ήταν: Κάρπαθος Κάλυμνος Κως Καστελόριζο Ρόδος.

Συγκινητικές στιγμές, αλλά και μεγάλη προσπάθεια από όλους μας και ιδιαίτερα του προσωπικού του 4ου ΤΕΑΣ, στην με επιτυχία υλοποίηση του Σχεδίου Μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ακόμη πιο συγκίνηση νοιόσαμε όταν τα Ε/Π προσγείωθηκαν στο ακριτικό μας Καστελόριζο, την 47η μέρα της διαδρομής  (13 Ιουλίου 2004).

Στο σημερινό βίντεο, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη με Ε/Π Σινούκ στο ακριτικό Καστελόριζο.

Είναι μια προσπάθεια να τιμήσουμε τους προγόνους μας.

Σχολιάστε

Σχολιάστε