ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΠΒ) ε.α ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ανανέωση 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Υποστράτηγος (ΠΒ) ε.α Παναγιωτάκης Ελευθέριος,απεβίωσε στις 25/1/2013. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Ιαν 2013 και ώρα 11.30.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αν ο Army Aviator είναι υπερήφανος που ανακάλυψε το γράμμα A της ιστορίας της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού, άλλο τόσο είμαι και εγώ που ανακάλυψα το γράμμα B.

1576 - ΕΠ_ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ (10 ΣΕΠ 76)_tn

O Υποστράτηγος Πυροβολικού εν αποστρατεία Παναγιωτάκης Ελευθέριος γεννήθηκε το 1922 στο χωριό Μουρνέ της περιοχής Ρεθύμνου Κρήτης. Ο αριθμός μητρώου του είναι 28503 και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, τάξεως του 1948. Ορκίσθηκε στις 12 Μαΐου 1949 και κατετάγη «οριστικώς» στο πυροβολικό. Ανήκει στην πρώτη εκπαιδευτική σειρά ΕΠΑΡ και υπηρέτησε στο Σμήνος που αρχικά δημιουργήθηκε στη Λάρισα και στις  190 Μ.ΕΠΑΡ, 200 Μ.ΕΠΑΡ (Μ.ΕΠΑΡ=Μοίρα Εναερίου Παρατηρήσεως).

Στις 10 Μαρτίου του τρέχοντος έτους (2009), μετά τις πρώτες τηλεφωνικές επαφές για το καθορισμό του ραντεβού, με όλο μου τον εξοπλισμό προσγειώθηκα στην περιοχή Παπάγου. Αφού εξήγησα άλλη μια φορά και από κοντά το σκοπό της ιστοσελίδας μας και τις επαφές που είχαμε μέχρι τώρα προκειμένου να καταγράψουμε την ιστορία μας, ξεκινήσαμε τα πεπραγμένα.

Δημήτρης Σαμπάνης.


Συνέχισε στη σελίδα 2

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: